Hírek


Szakmai egyeztetés a tűzoltás jövőjéért – köszönjük!

2020-08-25 08:06:40

Az elmúlt hetekben a Magyar Tűzoltó Szövetség online felületein apránként osztottuk meg a magyar tűzoltás és az önkéntes tűzoltók jövőjét vázoló szakmai koncepciónk elemeit. Az ezekre született reakciók, hozzászólások, üzenetek egy széleskörű konzultáció alapját képezték – köszönjük mindenkinek!

A Magyar Tűzoltó Szövetség feltett szándéka, hogy a 2017-ben született szakmai fejlesztési koncepció alapjain haladjon tovább. A magyar tűzoltás és a magyar önkéntes tűzoltók szakmai fejlesztéséhez azonban fontos, hogy időről időre visszajelzést kapjunk a hazai tűzoltó társadalomtól és a közvéleménytől.

Az elmúlt hetekben a fejlesztési koncepciót kisebb elemekre bontva tettük közzé az MTSZ online felületein (a honlapon és a FB-oldalunkon), azzal a nem titkolt szándékkal, hogy minél több önkéntes tűzoltó és lakos véleményét ismerjük meg.

A kampány nagy sikernek bizonyult. Facebook-oldalunkon a posztokkal átlagosan több, mint 24 ezer embert értünk el; rekorder posztunk esetén a Facebook majdnem 60 ezer elért embert regisztrált. Az egyszerű tetszésnyilvánítások száma a 2800-at is meghaladja; ezek mellett több tucatnyi hozzászólás, üzenet és levél érkezett.

Minden hozzászólást, üzenetet köszönünk! Fejlesztési koncepciónkat az ezekben megfogalmazottakkal kiegészítve továbbítjuk az illetékeseknek, és kezdeményezünk további magas szintű szakmai egyeztetéseket.

Istennek dicsőség, egymásnak segítség!

Vissza