Hírek


Beavatkozások a múlt héten

2018-10-08 10:33:02

Egy tűzesetről és egy műszaki mentésről kaptunk beszámolót; előbbihez az oroszlányi önkormányzati tűzoltók, utóbbihoz a piliscsabai önkéntes tűzoltók vonultak a helyszínre.

Tűzeset Oroszlányban (okt. 3.)

A tegnapi napon két alkalommal volt szükség tűzoltói beavatkozásra Komárom-Esztergom megyében. Berendezési tárgyak égtek egy tízemeletes társasház pincéjében Oroszlányban, a Népekbarátsága utcában szerda délután. A tűzesethez a tatabányai hivatásos és az oroszlányi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik rövid időn belül eloltották a mintegy öt négyzetméteren keletkezett lángokat. A tűz következtében az épületet összekötő csatornarendszeren az épület lépcsőháza füsttel telítődött meg, ezért az egységek a beavatkozás idejére az épületből mintegy húsz főt kísértek biztonságos helyre.

Fotó: Oroszlány ÖTP

 

Műszaki mentés (okt. 3.)

Két személygépjármű ütközött a 1104-es mellékútnál Tinnye térségében szerda este. A baleset következtében egy fő könnyebben sérült, az eset forgalmi akadályt képezett. A műszaki mentéshez a bajnai hivatásos és a piliscsabai önkéntes tűzoltók vonultak. Az egységek áramtalanították a járműveket, majd segítséget nyújtottak a helyszín biztosításában, a forgalmi akadályt megszüntették.

Vissza