Műszaki mentések a havas utakon

2019-02-04 16:05:55

Több közlekedési balesethez kértek tűzoltói segítséget megyénkben a múlt héten.

Oldalára borult egy személygépjármű január 28-án, hétfő délután Tardos közelében. A tatabányai hivatásos, a tardosi és vértestolnai önkéntes tűzoltók vonultak a káresethez. Az egységek kiérkezése előtt a könnyű sérülést szenvedett sofőr el tudta hagyni a gépjárművet. A tűzoltók áramtalanították a járművet, és biztosították a helyszínt. Frontálisan ütközött két személyautó hétfő délután Környén. A baleset következtében három személy könnyű sérülést szenvedett, a járművek forgalmi akadályt képeztek. A műszaki mentést a tatabányai hivatásos és a környei önkéntes tűzoltók végezték, akik áramtalanították a két személygépjárművet, és biztosították a helyszínt a rendőrség kiérkezéséig. Árokba csúszott tolatás közben egy nyergesvontató pótkocsija hétfőn késő este Komáromban. Az eset során a kamion keresztben állt meg az úton, teljes útzárat okozva így. Személyi sérülés és anyagi kár nem keletkezett. A komáromi önkéntes tűzoltók, a komáromi hivatásosok, valamint a daruval kiérkező tatabányai hivatásos tűzoltók drótkötél segítségével visszahúzták a kamiont az útra, ezáltal a forgalmi akadályt megszüntették.

Műszaki mentés Kisigmánd közelében

Utoléréses baleset következtében ütközött neki egy traktornak egy kisteherautó csütörtök este a 13. számú főútnál Kisigmánd térségében. Mindkét járműben egy-egy fő utazott, akik nem sérültek meg. A káreset felszámolásához a tatabányai hivatásos és a nagyigmándi önkormányzati tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járműveket.