Hírek


Országos KMF-szerelési Bajnokság, 6. forduló – beszámoló

2018-08-29 09:42:37

A versenysorozat hatodik fordulója 2018. augusztus 25-én, Balatongyörökön zajlott. Az érmeket, kupákat és díjakat a Magyar Tűzoltó Szövetség biztosította. A szövetséget Kelemen Zsolt alelnök képviselte.

A retró kategóriában győztes Szilasi ÖTT élménybeszámolója:

Augusztus utolsó hétvégéjén Balatongyörökre látogattunk el az OKMF bajnokságra. A fordulónak Csilizradvány, Izsa, Szilas és Lakszakállas csapata vágott neki. Nagyon örültünk a lehetőségnek, hogy más országban is megmérettethettük magunkat.

A helyszínre már pénteken megérkezett az összes csapat és készült a másnapi versenyre. Csapataink vezetői pedig egy remek hangulatú fogadáson vettek részt, ahol kellemesen érezték magukat, melyhez a kedves és figyelmes kiszolgálás is nagyban hozzájárult. Szombat délelőtt közösen indultunk el a bajnokság helyszínére. A precíz rendezésnek köszönhetően problémamentesen és gyorsan zajlott a csapatok versenyzése. A remek technikai felszereltségnek köszönhetően a csapatok rögtön az aktuális sorrendet is megtekinthették.

Külön öröm volt számunkra, hogy a versenyző csapatok közt nemcsak felnőtt, hanem gyermekcsapatok is részt vettek. Jó volt látni, hogy milyen kitartóan és bátran küzdöttek a pályán.

Az eredményhirdetésnél pedig meglepődve láttuk, hogy a szervezők mennyi díjjal készültek a versenyző csapatok számára. Az eredményhirdetés utáni táncos-zenés mulatság, pedig lehetővé tette, hogy a csapatok tagjai jobban megismerjék egymást és együtt egy jót szórakozzanak vagy épp ünnepeljék az elért eredményeiket.

Köszönettel tartozunk Nemes Istvánnak, aki egész nap meg sem állt, kiválóan teljesítette a vendéglátó szerepét és kellő figyelmet szentelt csapataink számára a nap minden percében.

Szilas tűzoltó csapata

Képes-videós összeállítás a YouTube-on.

 


Határon túli versenyzők

A versenyen az alábbi határon túli magyar indulók is részt vettek:

  • Királyfiakarcsa ÖTT Férfi csapata
  • Királyfiakarcsa ÖTT Női csapata
  • Szilas ÖTT Férfi csapata
  • Izsa ÖTT Férfi csapata
  • Lakszakállas ÖTT Női csapata
  • Lakszakállas ÖTT  Férfi csapata
  • Csilizradvány ÖTT Férfi csapata

 

Eredmények:


Kapcsolódó képek:

Vissza